Logo for print

​KommIT lanserte i 2014 en ny digital læringsagenda (ks.no) for kunnskapsdeling og kompetanseutvikling tilpasset kommunal sektor.

Løsningen er basert på erfaringer fra rundt 30 kommuner som gjennom et pilotinitiativ aktivt har testet og tatt i bruk den nye digitale kanalen for kunnskapsdeling og kompetanseutvikling. Den er satt i produksjon for å kunne fungere for alle landets 428 kommuner, 19 fylkeskommuner og mer enn 500 kommunale foretak.

Flere brukermiljøer kobler seg på fortløpende, men løsningen er først og fremst tilrettelagt for kommunesektorens ansatte.

Digitale læringstiltak

Læringsarenaen er tilpasset den ansattes hverdag og vektlegger digitale læringstiltak – e-læring, videoleksjoner, nedlastbare guider og lignende – som erstatter for en del av sektorens fysiske kurs.

Den tilrettelegger for at den ansatte selv kan definere når og hvor læringen skal finne sted og gjør at den ansatte kan tilpasse egen læring til sin faktiske arbeidssituasjon.

Grunnprinsippet bak løsningen er kommunenes ønske om å dele kunnskap fritt seg imellom og ta et større ansvar for den pågående digitaliseringsprosessen i sektoren.

 

 

Sist oppdatert: 29. mai 2017

​Fant du det du lette etter?​