Søk

Velkommen til E-helsedagen 2020!

6. mars inviterer Direktoratet for e-helse til en spennende fagdag om trender og utviklingstrekk innen e-helse. Det blir foredrag, paneldebatt og live-podcast fra scenen om digitalisering i helsesektoren.

Program for E-helsedagen 2020 (PDF)

Du får blant annet høre om kunstig intelligens, samhandling og informasjonsdeling, persontilpasset medisin, digitale behandlingsverktøy og
trender innenfor bruk av personlige apper og annet helseteknologisk utstyr.

Direktoratets kunnskapsoppsummering om trender og utviklingstrekk innenfor e-helse, "Utviklingstrekkrapporten 2020", blir publisert under arrangementet. 

– Digitalisering og utvikling av nye e-helseløsninger er en forutsetning for å realisere målsettingen om pasientens helsetjeneste og en mer bærekraftig helse- og omsorgstjeneste. Utviklingen innen e-helse skjer raskt på mange ulike nivåer, involverer mange aktører og ulike fagområder. Det kan derfor være krevende å følge med på alt som skjer. På E-helsedagen 2020 ønsker vi både å dele kunnskap, bidra til økt innsikt og engasjere til debatt om veien videre, sier direktør Christine Bergland i Direktoratet for e-helse. 

Arrangementet vil bli strømmet. Lenke til strømmingen vil legges ut på ehelse.no i forkant av arrangementet.

To kvinner og en baby ser på en mobiltelefonskjerm.
Foto: Øyvind Eide

 

Når
6. mars 2020
Hvor
Gamle Museet, Dronningensgate 4, 0152 OSLO
Påmeldingsfrist
20. februar
Meld deg på
Fant du det du lette etter?
Ja Nei