Søk

Velkommen til E-helsedagen 2020!

6. mars inviterer Direktoratet for e-helse til en spennende fagdag om trender og utviklingstrekk innen e-helse. Det blir foredrag, paneldebatt og live-podcast fra scenen om digitalisering i helsesektoren. MERK: Artikkelen er oppdatert med informasjon til deltakerne i forbindelse med koronaviruset.

Program for E-helsedagen 2020 (PDF)

Du får blant annet høre om kunstig intelligens, samhandling og informasjonsdeling, persontilpasset medisin, digitale behandlingsverktøy og
trender innenfor bruk av personlige apper og annet helseteknologisk utstyr.

Direktoratets kunnskapsoppsummering om trender og utviklingstrekk innenfor e-helse, Utviklingstrekkrapporten 2020, blir publisert under arrangementet. 

– Digitalisering og utvikling av nye e-helseløsninger er en forutsetning for å realisere målsettingen om pasientens helsetjeneste og en mer bærekraftig helse- og omsorgstjeneste. Utviklingen innen e-helse skjer raskt på mange ulike nivåer, involverer mange aktører og ulike fagområder. Det kan derfor være krevende å følge med på alt som skjer. På E-helsedagen 2020 ønsker vi både å dele kunnskap, bidra til økt innsikt og engasjere til debatt om veien videre, sier direktør Christine Bergland i Direktoratet for e-helse. 

Følg e-helsedagen via strømming

Arrangementet vil bli strømmet. Sendingen starter klokken 09.00 fredag 6.mars (klikk her for strømme-lenke).

To kvinner og en baby ser på en mobiltelefonskjerm.
Foto: Øyvind Eide

Råd og veilending til deltakere i forbindelse med koronaviruset

Direktoratet for e-helse følger helsemyndighetenes råd og tiltak i forbindelse med koronaviruset.

Etter vurderinger sammen med Oslo kommune gis følgende råd til deg som deltaker på E-helsedagen 2020:

  • Personer som har vært i risikoområder for koronaviruset siste 14 dager bes holde seg hjemme. Oversikt over risikoområder finnes på Folkehelseinstituttets hjemmesider.
  • Personer som har vært i kontakt med smittede, eller som har vært i kontakt med personer som mistenkes for å være smittet, bes holde seg hjemme.
  • Deltakere bes opprettholde god håndhygiene. Direktoratet for e-helse vil påse at det er gode muligheter for håndvask, og håndsprit vil være tilgjengelig i lokalene. Maten som serveres under arrangementet vil være individuelt pakket. 

For øvrig viser Direktoratet for e-helse til Folkehelseinstituttets hjemmesider for råd og veiledning om koronaviruset. 

Når
6. mars 2020
Hvor
Gamle Museet, Dronningensgate 4, 0152 OSLO
Påmeldingsfrist
20. februar
Meld deg på
Fant du det du lette etter?
Ja Nei